top of page

Ouderraad (OR)

Elk schooljaar organiseert de ouderraad verschillende activiteiten voor de kinderen. Al deze activiteiten kosten natuurlijk geld, daarom wordt aan elke leerling aan het begin van het schooljaar een ouderbijdrage gevraagd. Daarnaast organiseert de ouderraad ook activiteiten om wat extra geld in kas te krijgen, maar ook om te zorgen dat de school extra spullen kan aanschaffen. Hiervan hebben we voor de school een hoop extra dingen kunnen aanschaffen zoals: sportshirts, vlaggen, boekenkasten en schermen voor in de hal.                                                                                     

Het doel van de ouderraad is het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan een goed schoolklimaat. Voor deze activiteiten is geld nodig. Wij, als ouderraad proberen de kosten zo laag mogelijk te houden zodat we meer geld te besteden hebben voor activiteiten voor de kinderen.

Eenmaal per maand vergadert de ouderraad met een afvaardiging van het team. De ouderraad (OR) organiseert (mede) allerlei activiteiten zoals speurtocht, sinterklaasfeest met cadeautjes voor groep 1 t/m 4, kerstfeest, markt, eindejaarsfeest en bbq groep 8, avondvierdaagse, schoolreis, bezoek speeltuin voor groep 1 t/m 5, traktatie sportactiviteit enz. 

Ook hebben wij een eigen mailadres waar u uw vraag of opmerking naar kunt sturen: pwvo-ouderraad@hotmail.com.

OR-leden:

bottom of page