top of page

Buitenschools aanbod

Alle kinderen van IKC de Leeuwenlaan kunnen gebruik maken van ons buitenschoolse aanbod. Dit in de vorm van workshops die georganiseerd zijn door externe partijen. Deze workshops zijn onder te verdelen in sport, muziek, kunst, natuurbeleving.

Ingeschreven bij Kinderopvang 'het Kootertje'? Dan betaald uw voor een aantal workshops maar €1,- om uw zoon/dochter in te schrijven.

Inschrijven voor één of meerdere workshops kan gemakkelijk via de pagina 'verrijkte schooldag'. Klik aan wat voor uw zoon/dochter van toepassing is en voeg de workshops toe aan de winkelwagen. Wij willen u vragen de bestelling te plaatsen onder de naam van uw zoon/dochter.

naschoolse activiteiten-2.png

*Met het aankopen van een workshop gaat u automatisch akkoord met het feit dat contactgegevens van de leerling worden gedeeld met de leerkrachten van de workshops. Op deze manier kunnen wij wijzigingen, ziekte etc. gemakkelijk met ouders communiceren.

Meer informatie over de workshops?

Bel naar 0115-648830 of mail naar webshop.pwvo@elevantio.nl.

Kwaliteitskaart buitenschools aanbod (1).jpg

Informatie en afspraken omtrent het naschools aanbod zijn vastgelegd in een kwaliteitskaart. Klik hier om deze te downloaden.

bottom of page